Cnudde 5
Cnudde 5

Service

We staan u bij voor advies en verkoop

Cnudde Packaging voert het grootste aanbod gepersonaliseerde eierdoosjes in Europa. We onderscheiden ons op duurzaamheid, kwaliteit, ervaring, distributie en packaging op maat.

Cnudde 4
Cnudde 4

Productadvies en verkoop

Kleinverpakkingen, trays en transportdozen in verschillende formaten. Maar ook kleine doosjes voor kwarteleieren of chocolade. Je vindt ze bij Cnudde Packaging in alle kleuren en formaten, met bedrukking of een label op maat.

Cnudde 2
Cnudde 2

Transport & distributie

Cnudde Packaging zorgt voor de stockage en distributie van uw verpakkingen, We beschikken over 3 eigen vrachtwagens met chauffeur. Zo kunnen we heel snel leveren vanuit de ruime stock die wij voor u houden. Bovendien bespaart u kosten en hoeft u lokaal geen voorraad op te bouwen.

Cnudde 3
Cnudde 3

Egg packaging design

Heeft de vormgeving van uw verpakking een update nodig? Ook dan kan u rekenen op Cnudde Packaging. Wij zorgen voor een eigentijdse verpakking en houden uw merk ‘top of mind’. U heeft zelf geen logo of huisstijl? Ook dan zetten we onze grafische afdeling graag aan het werk.

Cnudde 1
Cnudde 1

Focus op duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit bij ons in de genen. Met trots werden we laureaat van het Milieucharter en het Charter Duurzaam Ondernemen. Onze FSC en ISO-certificatie zijn het exponent van duurzaam denken en handelen. Elk van onze medewerkers staat mee in voor de uitvoering van ons beleid en helpt actief mee om de hoogste kwaliteit na te streven.

Startup,Business,Office,Teamwork,Brainstorming,Meeting,Concept
Startup,Business,Office,Teamwork,Brainstorming,Meeting,Concept

Branding en marketingadvies

Welke consument wilt u bereiken? Welk prijsniveau streeft u na? Wij bieden u persoonlijke begeleiding van a tot z: van de keuze van het doosje tot het design. Van marketingadvies tot expertise in distributie. Het leverde ons een unieke positie op in de Benelux en Frankrijk met hele trouwe klantenrelaties.

Cnudde 6
Cnudde 6

100% Recycleerbaar en bio-afbreekbaar

Eierdoosjes van vormkarton zijn een ecologisch product. De grondstof wordt gemaakt van water, gerecycleerde papiervezels en een kleine hoeveelheid houtvezels. Zo zorgt de vormkartonindustrie voor de milieuvriendelijke recyclage van meer dan 200.000 ton papier per jaar.

Neem vrijblijvend contact op

Hebt u vragen of wenst u meer informatie, aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend.